kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ariana Grande: Αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer του "Wicked"

Μία από τις πλέον πολύ-αναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μήνες περιμέναμε να δούμε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για την πολύ-αναμενόμενη ταινία "Wicked" και τελικά, ήταν ακόμα πιο απολαυστικό από αυτό που είχαμε υποθέσει, με πρωταγωνίστριες την Ariana Grande και τη Cynthia Erivo.

Το πρώτο full trailer του "Wicked" βρίσκεται πλέον στις οθόνες μας και μπορείς να το παρακολουθήσεις και εσύ στο παρακάτω λινκ. Τρία ολόκληρα λεπτά μαγείας και εκπληκτικής παραγωγής, με την Ariana ως Glinda να αναρωτιέται εάν οι άνθρωποι γεννιούνται μοχθηροί ή εάν αυτό είναι απλά απόρροια της συμπεριφοράς που δέχονται από το περιβάλλον τους.

Στο trailer φυσικά απολαμβάνουμε τα φωνητικά της διάσημης star, με τη δική της bubbly και ιδιαίτερη εκδοχή στο φημισμένο "Popular", και τη Glinda να γνωρίζει για πρώτη φορά την Elphaba στο Shiz University. Έχουμε μάλιστα, ακόμα και μία φουλ Good Witch of the North στιγμή της Ariana μέσα σε μία ροζ φούσκα, ενώ χαιρετά τους υπηκόους του Oz. 

Σου θυμίζουμε πως το short teaser της ταινίας είχε αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl τον περασμένο Φεβρουάριο, το πρώτο μέρος θα φτάσει στους κινηματογράφους το φθινόπωρο της φετινής χρονιάς, ενώ το δεύτερο part του "Wicked" σύμπαντος έχει προγραμματιστεί για το 2025.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker